Fresh Island na Canadian Music Weeku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.05.2015.

0

Fresh Island Festival na Canadian Music Weeku

Fresh Island Festival na Canadian Music Weeku

Jedan od osnivača festivala Fresh Island i svjetski priznati Hip-Hop DJ, Filip Ivelja aka Phat Phillie, sudjelovat će kao govornik na ovogodišnjem Canadian Music Weeku

Phat Phillie je na poziv organizatora posjetio Toronto povodom panela "International Festival Network" koji će se u Sheraton Centre Toronto Hotelu održati danas, 08. svibnja.  Na panelu će Phillie predstaviti festival Fresh Island, nedavno proglašen najboljim europskim Hip-Hop i Urban festivalom.
Canadian Music Week ove će se godine održati 33. put, a smatra se jednim od najznačajnijih događanja glazbene industrije i biznisa na sjevernoameričkom kontintentu. Događanje koji traje 10 dana predstavit će usto i preko 1000 izvođača i održati preko 60 koncerata diljem Toronta, a u program su uz predavanja i panele uključene i izložbe, dodjele nagrada, filmski festival, festival komedije i niz drugih zanimljivosti.
Sudjelovanjem na ovom značajnom događanju Fresh Island je potvrdio svoju poziciju jednog od vodećih hrvatskih glazbenih brendova uopće te jednog od rijetkih festivala organiziranog od strane hrvatskih promotora koji uživa renomirani ugled i u inozemstvu. Prepoznat diljem svijeta kako kod fanova, tako i od strane glazbene industrije, festival je održao niz promotivnih događanja po najvećim europskim metropolama te će uskoro biti predstavljen u Londonu, Parizu i Berlinu sa najavnim partyjima koji će promovirati Fresh Island 2015.

VIŠE O TEMAMAFresh Island Festivalglazbeni festivaliFilip IveljaPhat PhillieCanadian Music Week




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se