Fresh Island festival dobitnik prestižne nagrade

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.02.2017.

0

Fresh Island Festival | Foto: Marko Delbello Ocepek

Fresh Island Festival | Foto: Marko Delbello Ocepek

Svjetske zvijezde te vrhunska produkcija svijetla i zvuka jamče da će Fresh Island ponovno pretvoriti Zrće u hrvatski Miami

Fresh Island festival dobitnik je prestižne nagrade Najbolji glazbeni događaj 2016. na uglednom RSVP festivalu koji okuplja inozemne i domaće stručnjake s područja organizacije događaja. U sklopu festivala nagrađuju se najkreativniji i najuspješniji projekti organizirani protekle godine u Hrvatskoj. Nagradu je ispred Fresh Islanda primio Adnan Mehmedović Medo, jedan od organizatora svjetski poznatog hrvatskog festivala.  Fresh Island festival i ove se godine održava na Zrću od 11. do 13. srpnja, a zvijezdani line-up predvode Sean Paul, Rae Sremmurd, French Montana, Tim Westwood kojima će se pridružiti brojne zvijezde svjetske hip-hop i r'n'b scene.
RSVP festival organizira se s ciljem promocije profesije organiziranja događaja te nagrađuje događaje koji su se u protekloj godini istaknuli kreativnošću, inovativnim pristupom ali i učinkom. Pet međunarodnih stručnjaka za organizaciju događaja dodjeljuje nagradu Attend u osam kategorija, a Fresh Island istaknuo se kao najbolji glazbeni događaj u Hrvatskoj 2016. godine. Fresh Island 2016. privukao je tisuće ljudi iz cijeloga svijeta, stavio Zrće na kartu nezaobilaznih europskih party destinacija te se time nametnuo u velikoj konkurenciji glazbenih događaja koji se održavaju u Hrvatskoj.
Fresh Island i ovog ljeta priprema nezaboravnu zabavu. Nastupi glazbenih zvijezda dodatno će ugrijati atmosferu na Zrću i osigurati ljeto za pamćenje. Ove godine interes za Fresh Island nadmašuje sva očekivanja, a veliki broj ulaznica već je kupljen u SAD-u i Velikoj Britaniji. Svjetske zvijezde te vrhunska produkcija svijetla i zvuka jamče da će Fresh Island ponovno pretvoriti Zrće u hrvatski Miami i pokazati zašto je ovaj festival zaslužio titulu najboljeg hrvatskog glazbenog događaja.

Early bird ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu.

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliFresh Island FestivalRSVP festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se