Frequency nudi dva festivala u jednom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.07.2012.

1

Frequency Festival

Frequency Festival

Ulaznice je moguće kupiti u Eventimu po cijeni od 136 eura za četiri dana

Jedan od najljepših festivala u regiji, austrijski Frequency, ove godine donosi neke bitne novosti. Iako lokacija u St. Pöltenu kod Beča ostaje ista, festival od 2012. nudi dodatan dan, tako da će se ovog kolovoza održati u terminu od 15. do 18. Frequency standardno nudi dva festivala u jednom: daypark koji se sastoji od ukupno 5 pozornica, te nightpark gdje se program održava preko noći na 2 pozornice.
Glavni izvođač na dayparku će biti The Killers koji dolaze na krilima nove ploče koja bi se trebala pojaviti nedugo nakon festivala. Jedan od headlinera su i legendarni britanski mračnjaci The Cure. Bitne pozicije na dvije otvorene pozornice će zauzeti i Placebo, Korn, The Black Keys, Noel Gallagher's High Flying Birds, Bloc Party, The XX, ponovno oformljeni Bush, Enter Shikari, The Hives, Hot Chip, Wilco i The Dandy Warhols. Nightpark donosi kremu UK bass scene pa će posjetitelji tako imati priliku uživati u izvođačima kao što su Magnetic Man, Camo & Krooked, Modeselektor, Benga & Youngman MC, Flux Pavilion, Modestep live, Moguai, Erol Alkan, Foreign Beggars, Zombie Nation i dr.
Ulaznice je moguće kupiti u Eventimu po cijeni od 136 eura za četiri dana. Također se može doći i do jednodnevnih te comfort ulaznica koja nudi dodatne pogodnosti.

Za više informacija posjetite www.frequency.at.

VIŠE O TEMAMAFrequency FestivalThe KillersThe CureSt. Pölten
Povezano