Franka Batelić u sandalama bez mane. Kako joj stoje?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.06.2019.

0

Franka Batelić | Foto: John Pavlish

Franka Batelić | Foto: John Pavlish

Među ljubiteljima vina u zagrebačkom se restoranu Mano2 našla i atraktivna Franka Batelić, i to odjevena u prekrasnu ljetnu crno-bijelu kombinaciju

U posebno dekoriranom ambijentu, zagrebačkog restorana Mano2, brojnim ljubiteljima najfinijih vina i okusa s ponosom su predstavljena vrhunska vina Korlat 15. Dobrom raspoloženju okupljenih pridonijeli su ukusni zalogaji iz kuhinje chefa Hrvoja Kroflina, čije se kulinarsko umijeće izvrsno sljubilo s linijom Korlat 15. Poseban je izazov bio osmisliti meni koji bi bio u idealnom skladu isključivo s crvenim vino, a nekoliko riječi dao je glavni enolog Badela 1862, g. Dubravko Ćuk, koji je zajedno sa chefom prije svakog slijeda iznio pojedinosti o svakom od ponuđenih vina.
U ovoj jedinstvenoj gastronomskoj rapsodiji okusa i mirisa uživali su brojni uzvanici, a svi pogledi letjeli su na atraktivnu Franku Batelić. Popularna pjevačica pokazala je svoju modnu viziju vječne modne igre crnog i bijelog. Romantične ljetne bijele komade uskladila je s crnim topom i ekstremno zavodljivim crnim sandalama na visoku petu.
Je li pogodila s ovom kombinacijom, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAFranka Batelićsandalerestoran Mano2
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se