Franka Batelić očarala u prekrasnoj crnoj haljini

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.11.2023.

0

Foto: Bojan Zibar i Angelo Virag

Foto: Bojan Zibar i Angelo Virag

Vrhunac sinoćnjeg događanja u Kaptol Boutiqueu Cinema bio je nastup prekrasne Franke Batelić, koja je u filmu posudila glas glavnoj junakinji Ashi

Jučer je u zagrebačkom Kaptol Boutiqueu Cinema u čak pet dupkom punih kino dvorana,  održana senzacionalna gala premijera filma "Želja", koji je sinoć premijerno prikazan u distribuciji Blitz filma. Posebna je večer ujedno obilježila i nevjerojatnih sto godina čuda, čarolije i snova koji nam dolaze iz studija Disney.

Interes publike bio je izniman, dok je sav raspoloživi prostor Kaptol Boutique Cinema bio u znaku zvjezdica koje simboliziraju želje iz filma. Centralnim je prostorom dominirala vizualno atraktivna pokretna pozornica, a sam je događaj obilježio i prigodan glazbeno-scenski program u kojem su se izmjenjivale naše glazbene zvijezde koje su uživo izvele neke od najomiljenijih i najpoznatijih Disneyevih pjesama.

Vrhunac događanja bio je nastup prekrasne Franke Batelić, koja je u filmu posudila glas glavnoj junakinji Ashi. Franka se na eventu pojavila u očaravajućoj dugoj crnoj haljini, a vi prosudite je li pogodila s ovim jesensko-zimskim outfitom.


VIŠE O TEMAMAFranka BatelićKaptol Boutique Cinema
Povezano