Franka Batelić očarala u dugoj žutoj haljini dvojca eNVy room

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.01.2019.

75

Franka Batelić u eNVy room haljini | Foto: Instagram (@frankaofficial)

Franka Batelić u eNVy room haljini | Foto: Instagram (@frankaofficial)

Žuta boja je stvarno veliki hit, a njenu moć pokazala nam je i neodoljiva Franka Batelić, koja je ukrala sve poglede u prekrasnoj haljini eNVy rooma

Održano je 66. izdanje Zagrebačkog festivala, a možda i najveću na eventu ukrala je popularna hrvatska pjevačica i ljepša polovica naše nogometne zvijezde Vedrana Ćorluke - Franka Batelić. Žuta je apsolutni hit, kako na ulici, tako i na eventima, a njenu moć potvrdio je i nezaboravni styling Franke Batelić, koja je zablistala u prekrasnoj dugoj žutoj haljini s potpisom hrvatskog dvojca eNVy room.


Pobjednik 66. Zagrebačkog festivala je Damir Kedžo s pjesmom "Srce mi umire za njom" autora Ante Pecotića. Odluka je to stručnog žirija ovogodišnjeg festivala kojeg su činili medijski i glazbeni profesionalci Martina Validžić, Ivana Plechinger, Neven Kepeski, Aljoša Šerić, Igor Ivanović i Zlatko Turkalj. Po ukupnom broju bodova, na 2. mjestu je Mia Dimšić s pjesmom „Ovaj grad“ (Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter/Mia Dimšić, Damir Bačić), a slijedi je Marko Tolja s kantautorskom pjesmom "Sve što nisam ja".


VIŠE O TEMAMAhaljineFranka BatelićZagrebački festivalžuta boja
Povezano