Franka Batelić blista u kampanji inspiriranoj ribarima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.06.2024.

0

Foto: Luka Ašanin

Foto: Luka Ašanin

Franka Batelić i Ivan Šarić podržavaju ekološku inicijativu Krie Designa i projekta Provir te svojim likom i djelom žele približiti širim masama problematiku onečišćenja mora

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Franka i Ivan zajedno u kampanji

Franka i Ivan zajedno u kampanji

Franka Batelić i Ivan Šarić podržavaju ekološku inicijativu Krie Designa i projekta Provir te svojim likom i djelom žele približiti širim masama problematiku onečišćenja mora, ali i bitnost promišljanja o tome što nosimo i kako živimo. Franka je od prvog dana bila velika podrška Kristini Burji i manifestaciji 'Zelena misija', koja ima velike planove za budućnost, dok Ivan dobro zna sve izazove života uz more, na koje ukazuje projekt Provir.

Krie x Provir

Krie x Provir

Foto: Luka Ašanin

Foto: Luka Ašanin

Kampanja je snimana na plivarici što daje autentičnu scenografiju te dodatno naglašava simbiozu između mode i prirode.

Krie x Provir

Krie x Provir

Foto: Luka Ašanin

Foto: Luka Ašanin

Dizajn kolekcije Krie × Provir reflektira duh ribarskog života. Inspiracija dolazi iz svakodnevnog života ribara, te kolekcija nudi odjevne predmete poput jakna, hlača i majica, koji su praktični i prilagodljivi promjenjivim vremenskim uvjetima kojima ovih dana i svjedočimo. Svaki komad odjeće priča priču o izdržljivosti, funkcionalnosti i jednostavnosti, što ih čini idealnim za svakodnevne izazove, ali i za one koji žele unijeti dašak morske avanture u svoj stil.


VIŠE O TEMAMAFranka BatelićIvan ŠarićKrie Designhrvatska modaKristina Bruja
Povezano