Francuska u srcu Zagreba uz Love Ana pop-up store

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.12.2022.

0

Love Ana

Love Ana

Ana Tevšić Nauković, poznata hrvatska produkt dizajnerica, u svojem je šarmantnom design studiju Love, Ana otvorila božićni pop-up store prepun zanimljivih francuskih brendova i šarmantnih sitnica

Nastavak je to suradnje s francuskim stručnjakom Guirecom Joubertom koji svojim konceptualnim projektom MAISON Guirec promovira francuski savoir-faire u Francuskoj, ali i u inozemstvu.

"MAISON Guirec je opet u Zagrebu i to nam je veliko zadovoljstvo. Ponovo donosimo francuske brendove koji su autentični, rade potpuno transparentno i ekološki su prihvatljivi. Svi oni imaju tu auru francuske radosti življenja, a istovremeno su profinjeni, elegantni i neupitne kvalitete. Približiti svijetu takve brendove je moj poziv, ali i užitak, a Zagreb je to prepoznao", rekao je Guirec Joubert, osnivač brenda MAISON Guirec.

Svi koji ovih blagdane žele pokloniti jedinstvene darove s puno ukusa, tijekom prosinca će moći razgledati, isprobati i kupiti zanimljive proizvode francuskih brendova. Božićni pop-up donosi novu selekciju proizvoda od kojih su neki bili dio ljetnog pop-upa, no većina njih je sada prvi put uvrštena u ponudu. Tu ćete promaći blago još neotkrivenih parfema, krema, mirisnih svijeća, nakita i sitnih ukrasa za dom.

Love Ana

Love Ana

Ana Tevšić Nauković je pripremila i ponudu svojih najpopularnijih proizvoda koji se najčešće odabiru za darivanje. Uz to, u pop-up storeu će se ekskluzivno moći kupiti posebna poklon kutija koju je Ana napravila za MAISON Guirec. Fina poklon kutija dolazi u dvije verzije: MONSIEUR Charmant i MADAME Chic, a svaka od njih sadrži set odabranih proizvoda koji čine elegantan i profinjen poklon.

Ana Tevšić Nauković

Ana Tevšić Nauković

"Nastavak suradnje na projektu MAISON Guirec me jako veseli jer su francuski način života i estetika moja velika inspiracija. Velika sam ljubiteljica francuske ležernosti koja rezultira najljepšim mogućim proizvodima kojima si možete ugađati svaki dan, kao i stilom života u kojem ima toliko puno uživanja u malim stvarima. U sljedećih par tjedana možete doživjeti baš takvu Francusku u srcu Zagreba", izjavila je Ana Tevšić Nauković, produkt dizajnerica i vlasnica design studija Love, Ana.

Pop-up dućan će biti otvoren do 23. prosinca 2022. u design studiju Love, Ana., Dežmanov prolaz 4, radnim danom od 12 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati.


VIŠE O TEMAMAAdvent u ZagrebuBožić 2022božićni pokloniAna Tevšić NaukovićMaison Guirec
Povezano