Otkriveno zašto poznate Hrvatice žele ljeto dva puta godišnje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.06.2015.

0

Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Vanessa Radman samo su neke od poznatih Hrvatica koje prate mladu tinejdžersku zvijezdu

Prošloga tjedna na društvenim su mrežama osvanule fotografije naših poznatih zvijezda sa zanimljivim natpisom. Svi su se pitali zašto Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin, Pamela Ramljak, Vanessa Radman, Antonija Šola, Ana Miščević, Petra Kovačević i Sementa Rajhard toliko žele "ljeto dva put godišnje"? Iako bi djevojke rado na more, ovaj puta je riječ o mladoj tinejdžerskoj zvijezdi Franu. Naime, Fran će ubrzo predstaviti svoj drugi singl spomenutog naziva "Ljeto dva put godišnje", koje su naše poznate dame odlučile najaviti na ovako poseban način.
Nakon što je prije tri mjeseca predstavio svoju prvu pjesmu "Poljubi me i idi", Fran danas predstavlja teaser za novu pjesmu "Ljeto dva put godišnje". Ovaj teaser pjesme koja bi trebala postati ovogodišnji ljetni hit, odgovor je na "zahtjev" naših manje i više poznatih dama.
Ispunjenje ove želje očekuje ih  08. lipnja u 19:00 na Narodnom radiju u showu Dalibora Petka i CMC televiziji kada će Fran premijerno predstaviti pjesmu i video spot.

Tekst pjesme intrigantnog naziva "Ljeto dva put godišnje" potpisuje Antonija Šola, a glazbu Branimir Mihaljević.


VIŠE O TEMAMAFranJelena VeljačaAntonija Stupar JurkinVanessa RadmanSementa RajhardAna MiščevićAntonija Šola
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se