FOTO + VIDEO: Proljeće 2015. po Dolce & Gabbani

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 24.12.2014.

2

Dolce & Gabbana za proljeće 2015.

Dolce & Gabbana za proljeće 2015.

Šarmantne bakice, svjetski poznate ljepotice, borac s bikovima i miris stare Italije... To je recept Dolce & Gabbane za proljeće 2015. godine!

Talijanski dvojac Dolce & Gabbana ne odustaje od estetskog puta postavljenog još davno, a uređenog prije nekoliko sezona. Proteklih godina baš sve miriše na Mediteran, more, povijest, tradiciju i šarm pomalo konzervativnog juga Italije.
Ta maratonska serija nastavlja se i u sezoni proljeće/ljeto 2015. reklamnom kampanjom u kojoj su glavne uloge preuzele Bianca Balti, Vittoria Ceretti, Irina Sharipova i Blanca Padilla... u društvu španjolskog borca s bikovima Joséa Marije Manzanaresa i šarmantnih bakica, koje kao da su 'pokupljene' na nekom dalmatinskom otoku.
Novu kampanju (u maniri velikog Karla Lagerfelda) snimio je osobno Domenico Dolce pod kreativnim vodstvom svog kolege Stefana Gabbane. I iza ostalih segmenata stoje velika imena. Make-up potpisuje Pat McGrath, a frizure Oribe Canales.

Ako vam fotografije nisu dovoljne, pogledajte i video:


VIŠE O TEMAMADolce & GabbanaBianca BaltiVittoria CerettiIrina SharipovaBlanca PadillaStefano GabbanaJose Maria ManzanaresDomenico Dolce
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se