FOTO + VIDEO Pogledajte novi spot Nine Badrić!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.10.2012.

59

Nina Badrić i Leon Lučev: Sanjam da smo skupa mi

Nina Badrić i Leon Lučev: Sanjam da smo skupa mi

Za pjesmu 'Sanjam da smo skupa mi' glumac Leon Lučev utjelovio je muškarca za kojim Nina čezne

Novi spot Nine Badrić za pjesmu Sanjam da smo skupa mi predstavlja ovu glazbenicu u potpuno drugačijem svjetlu. Poput prave glumice Nina je zablistala uz partnera - Leona Lučeva, koji se po prvi puta pojavljuje u glazbenom spotu.

Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor!

Za potrebe spota Leon je utjelovio muškarca za kojim Nina čezne. Osim što mu je pripala glavna muška uloga, Leonu je ipak najveći izazov biti glumački mentor Nini Badrić. Leon smatra da Nina ima urođen dar za glumu.
Kao što i sam redatelj Darko Drinovac kaže: "Ovo su najljepše ljubavne scene koje sam ikada snimio za jedan glazbeni spot. Leon  je uistinu puno pomogao Nini svojim glumačkim zanatom. I samo je on mogao stajati pored nje. Bio joj je i parter i mentor. Dao joj je potrebnu sigurnost i izvukao neko potpuno novo Ninino lice koje je čak i mene iznedadilo. Nina i ja suradjujemo 12 godina na gotovo svim njezinim glazbenim spotovima ali nikada je nisam doživio takvom kakva je u ovome spotu. Krhkom. Bio je istinski užitak raditi sa Leonom i Ninom".

Nina Badrić i Leon Lučev

Nina Badrić i Leon Lučev

Video spot je sniman na predivnim lokacijama Opatije i Kvarnera te na trajektu za otok Cres. Radnja se sa vanjske lokacije preselila u sobu hotela Mozart u Opatiji, gdje su Leon Lučev i Nina Badrić snimili ljubavne scene.

Pjesma "Sanjam da smo skupa mi", za koju tekst potpisuje sama Nina, a glazbu zajedničkim snagama Nina i Ante Gelo, već je postala veliki regionalni hit koji osvaja sve top liste diljem ex Yu.

"Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili", izjavila je Nina. Pogledajte spot:


VIŠE O TEMAMANina BadrićLeon LučevSanjam da smo skupa miAnte GeloDarko Drinovac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se