FOTO: Vesela ljetna kolekcija dizajnerice Marijane Hero

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.06.2015.

13

'Splash, brush and put it in the pockets for later!' naziv je nova kolekcije branda Hero4Heroes iza koje se krije hrvatska dizajnerica Marijana Hero

Novu ljetnu kolekciju prate i nova kampanja te lookbook. Dizajnerica Marijana Hero i ovaj put je svoje povjerenje dala fotografu Marinu Mešteru.
"Jako volim njegov rad i senzibilitet prema fotografiji, svaki put oduševljenje je veće. Savršeno je sve spojio i stavio točku na ovu Hero4Heroes priču", ističe dizajnerica.
Zaštitno lice nove kampanje su modeli Mia Mohorić i Manuela Fabac. Frizure potpisuje Valentina Muzlija, a za make-up se pobrinula Dajana Čavić.

Sam naziv kampanje zapravo govori sve o kolekciji koja ide u dva smjera objedinjena opet u jedan.

Kolekciju prate i superheroiclyragisticly bags, ručno rađene torbe, od prave kože u pet boja sa posebnim pretincima te indentity karticama, koje se mogu mjenjati pa tako i personalizirati, tako da svatko može staviti unutra ono sto mu je srcu drago, sliku, podsjetnik.

VIŠE O TEMAMAMarijana HeroMarin MešterMia MohorićManuela FabacHero4HeroesValentina Muzlija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se