FOTO: U Zagrebu otvoren 42.2 Running Store

Piše: CroModa, Foto: Saša Jungić i Sarah Dombre
Objavljeno 03.03.2017.

0

Svečano otvorenje upriličio je osnivač 42.2 Running Storea, Boris Šušković, ujedno osnivač i ShoeBeDo dućana te vlasnik i predsjednik Uprave Wulf sporta

New York, Boston, London, Berlin, Chicago, Tokyo... Rijeke ljudi koji trče; usponi, padovi, grčevi i bol, pomicanje granica, pobjede i ushićenja.... maraton! San svakog profesionalnog ili trkača entuzijasta istrčati je famoznih 42.2 kilometara – maraton, krunu trčanja.
I upravo je to poslužilo kao inspiracija u pokretanju trgovine znakovitog naziva 42.2 Running Store, koja je nedavno otvorena u centru Zagreba, Frankopanskoj 2a, samo 300 metara od omiljenog odredišta mnogih ljubitelja trčanja – Dubravkinog puta i parka Tuškanac.
Svečano otvorenje upriličio je osnivač 42.2 Running Storea, Boris Šušković, ujedno osnivač i ShoeBeDo dućana te vlasnik i predsjednik Uprave Wulf sporta, obrativši se mnogobrojnim okupljenim zaljubljenicima u trčanje, među kojima su bile i osobe iz javnog života – Ecija Ojdanić, Ana Radišić, Ecija Ivušić, Slavko Sobin te maratonka i Adidas ambasadorica Matea Matošević.

Svi oni uvjerili su se kako je 42.2 Running Store sve, samo ne obična trgovina. Zamišljena kao svojevrsna zajednica svih ljubitelja trčanja, pruža 360o pristup koji uključuje cjelokupnu uslugu; vrhunski educirano osoblje koje po dolasku klijenata obavlja početno skeniranje, pruža korisne savjete, pomaže u odabiru odgovarajuće opreme, sve do savjeta u onoj crnoj, ali nezaobilaznoj strani sporta - rehabilitaciji nakon sportskih ozljeda.

Uz tjedna predavanja vrhunskih sportaša i trenera, potpuno novu dimenziju trgovini dat će svjetski novitet – yoga za trkače.

42.2 running store namjenjen je rekreativcima, za koje će promicati zdravi način života i trčanje kao sastavni dio svakodnevnih aktivnosti, ali također i vrhunskim sportašima. Trgovina je opremljena najpoznatijim svjetskim sportskim brendovima poput Adidasa, Ascisa, Sauconya, New Balancea, Mizuna, Brooksa, Polara, Garmina, Camelbacka, a pored opreme za trčanje, nudi i brojne popratne sadržaje.

VIŠE O TEMAMABoris Šušković42.2 Running Storeshopping u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se