FOTO: Twins u moru uzoraka i različitih materijala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.01.2014.

13

Ovom raskošnom kolekcijom dvojac Twins prikazuje ženu eklektičnog, odvažnog, ali i profinjenog stila

Hrvatska je publika brand Twins, iza kojeg stoje mladi Damir Begović i Domagoj Štimac, upoznala na 21. Schwarzkopf Cro A Porteru gdje su predstavili uspješnu prvu kolekciju nazvanu Afrika koja im je donijela i nagradu Elle Style Awards u kategoriji najboljih mladih dizajnera 2013. godine. Sada nam predstavljaju veličanstvenu popratnu kampanju svoje druge kolekcije prikazane na 22. CAP-u.
Kolekcija je inspirirana pričom o kraljeviću i prosjaku koja je ispričana kroz odabir materijala gdje se oni alternativni kao što su to jutene vreće, tepisi i gobleni, suprotstavljaju onim finijima, poput svile. Ovom raskošnom kolekcijom prikazaju Twins ženu čiji je stil eklektičan, odvažan, ali i profinjen. Ona je samouvjerena, ne boji se riskirati, a iz kuće nikada ne izlazi bez visokih potpetica. Raskoši uvelike pridonosi i lokacija na kojoj je kampanja snimljena, a radi se o predivnom interijeru zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt, kao i odabir čak pet predivnih modela agencije Talia model, a radi se o Željki Bartolić, Valentini Kuzmić, Diani Radan, Katarini Mamić i Dori Hrvoj.
Twinsi su ovim ponovo potvrdili svoje geslo "more is more" i dokazali kako se vrlo vješto snalaze u moru uzoraka i različitih materijala.

Fotografiju potpisuje mladi i talentirani Jakov Baričić, dok se za make-up pobrinula Ivana Mlikota.

Twinsove komade možete pronaći u butiku u Mesničkoj 2.

VIŠE O TEMAMATwinsDamir BegovićDomagoj ŠtimacŽeljka BartolićValentina KuzmićDiana RadanKatarina MamićDora HrvojJakov Baričić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se