FOTO: Tommy Hilfiger otvorio svoja vrata u Arena Centru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.06.2016.

0

Dean Pelić, Tamara Garbajs, Igor Barberić i Antonija Stupar Jurkin

Dean Pelić, Tamara Garbajs, Igor Barberić i Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin, Tamara Garbajs, Igor Barberić i Dean Pelić među prvima uživali u shoppingu u Tommy Filfiger storeu

Na atraktivnoj lokaciji, omiljene shopping oaze, Arena Centru, otvoren je Tommy Hilfiger store. Smješten na prvom katu, ovaj luksuzno opremljeni prostor na čak 173 m2, novo je neizostavno modno odredište svih ljubitelja modernog dizajna i bezvremenske elegancije.

Ovaj renomirani modni brand, atraktivnim komadima, privukao je poznatu voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin, glumicu Tamaru Garbajs te ljubitelje klasičnog stila – Deana Pelića i Igora Barberića.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Prilikom opremanja dućana korišten je najnoviji koncept uređenja Tommy Hilfiger storeova diljem svijeta te je naglašena konceptualna priča samog prodajnog mjesta.

Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i sofisticiranim elementima, kolekcija dolazi do izražaja čime se kupcima olakšava pregledavanje najpoželjnijih komada sezone te se istovremeno odražava lifestyle u skladu s kolekcijom i njenim visokokvalitetnim materijalima. Riječ je o jednom od najpoznatijih modnih brandova koji je u svijetu postao simbol kvalitete i tradicionalne prepoznatljivosti u visokim modnim krugovima.

Američki premium fashion i lifestyle brand slovi za modnog klasika koji bira najkvalitetnije materijale, minimalizam i decentne detalje koji interpretiraju kultni američki stil te donosi prijedloge napoželjnih outfita za aktualnu sezonu.
VIŠE O TEMAMATommy HilfigerArena Centarshopping u ZagrebuAntonija Stupar JurkinTamara GarbajsIgor BarberićDean Pelić
Povezano