FOTO: Što nose poznate Zagrepčanke

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2014.

151

Svoj doprinos 'Pokretu za radost' dale su i Sandra Bagarić, Mirna Maras, Mara Bratoš, Anita Dujić, Petra Kurtela, Ines Huskić, Martina Podgorski...

Nove su aktivnosti projekta Pokret za radost održane ovih dana u središtu Zagreba. Ondje su se na Trgu Petra Preradovića brojni Zagrepčani okupili kako bi sudjelovali u mjerenju svoje tjelesne spreme i priključili se vježbanju. Cilj je projekta promicanje zdravih životnih stilova i važnosti redovitoga kretanja te poticanje građana na vježbanje i boravak na otvorenome.
Uz pomoć mjerenja tjelesne spreme, koje je obuhvatilo mjerenje indeksa tjelesne mase, postotka masnoće u tijelu, krvnoga tlaka i broja otkucaja srca u mirovanju, Zagrepčani su stekli uvid u stanje svoje tjelesne spreme te u skladu s tim dobili i preporuku za kretanje i tjelovježbu.
Projekt su podržale i brojne poznate osobe, među kojima su bile Sandra Bagarić, Mirna Maras, Anamarija Asanović, Mara Bratoš, Anita Dujić, Petra Kurtela, Ines Huskić, Martina Podgorski i drugi. Što se nosilo - provjerite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMASandra BagarićMirna MarasAnamarija AsanovićMara BratošAnita DujićPetra KurtelaInes HuskićMartina Podgorski
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se