FOTO: Što nose poznate Hrvatice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.09.2014.

67

Ovaj hvalevrijedan projekt podržale su brojne poznate osobe, među kojima su bili i Jelena Rozga, Mirna Maras i Sandra Bagarić

Promjenjivo rujansko vrijeme nije omelo brojne građane da se odazovu pozivu na zajedničku tjelovježbu i kretanje u subotu i nedjelju, 13. i 14. rujna, u okviru projekta Pokret za radost.
Na velikoj završnici u zagrebačkome trgovačkom centru Avenue Mall sudionici su mjerili svoju tjelesnu spremu, sudjelovali u radionicama za tjelovježbu i ples, upoznali različite sportove i programe vježbanja te se odlično zabavljali uz koncert grupe Vatra. Na taj su način pokazali da su vježbanje i kretanje mogući u svim prigodama, bez obzira na vremenske uvjete i mjesto na kojemu se događaju.
Ovaj hvalevrijedan projekt podržale su brojne poznate osobe, među kojima su bili Jelena Rozga, Mirna Maras, Sandra Bagarić, Ecija Ivušić, Jelena Glišić, Ivan Vukušić i brojni drugi.

Što se nosilo, provjerite u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaMirna MarasSandra BagarićEcija IvušićJelena GlišićIvan VukušićPokret za radost
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se