FOTO Poznati Splićani pohrlili na otvaranje nove optike

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.03.2012.

1

Jučer je u Splitu u novootvorenoj optici Voćni trg by Ghetaldus predstavljena najnovija kolekcija sunčanih i dioptrijskih naočala poznatih brandova

Zasigurno omiljeni modni dodatak mnogim ženama i muškarcima bez kojih ne mogu ni jedan dan u godini su sunčane naočale. Već je odavno poznato kako sunčane naočale nisu samo modni dodatak, one u današnje vrijeme visokog UV zračenja imaju i zdravstvenu funkciju. Upravo stoga kod odabira sunčanih naočala ni žene ni muškarci ne pristaju na kompromise, naočale moraju zadovoljiti sve njihove zahtjeve kako estetske tako i zdravstvene aspekte jer ljepota Vaših očiju počinje od naočala.

Voćni trg by Ghetaldus novootvorena optika svim Splićanima postao je nezaobilazna destinacija kada su u pitanju sunčane i dioptrijske naočale. Nije tajna da upravo Splićani i Dalmatinci zbog većinom sunčanih dana tijekom godine posebnu pažnju posvećuju izboru sunčanih naočala. Bogata ponuda svjetskih etabliranih dizajnerskih imena u optici Ghetaldus na Voćnom trgu zadovoljit će i one najzahtjevnije i ponuditi im novi izgled i pogled na svijet. Tako se u optici Voćni trg by Ghetaldus nalaze brandovi kao što su Giorgio Armani, Hugo Boss, Gucci, Ray Ban, Police, Vogue, Diesel, A'marie, Max Mara, Cutler and Gross, Carrera koji svojom kvalitetom i najnovijim trendovima osvajaju nove poklonike svaki dan. Svatko od nas ima svoj model potrebno ga je samo pronaći.

Veliki izbor modela sunčanih naočala došli su razgledati brojni poznati splićani poput Aljoše Asanovića, Fani Čapalije, Ane Sasso, Arijane Čuline, Guilliana i supruge Kristine, Ane Čagalj, Nataše Bebić, Ivice Đuzela, Andree Šušnjare, Roberta Pauletića, Roberta Kurbaše, Petre Cicvarić, Nataše Bebić, Nede Makjanić Kunić i drugih.

Kako u modi tako se i kod sunčanih i dioptrijskih naočala slijede trendovi koji se mijenjaju iz sezone u sezonu. Tako je najnovija kolekcija proljeće/ljeto 2012. inspirirana retro stilom. I ove sezone naglasak je na veličini, tako da prevladavaju naočale većih dimenzija i masovnih okvira. Ove sezone više nego ikada posebno su naglašeni neobični oblici koje prate i dosada za sunčane naočale neobične boje. Sloboda u obliku i boji nikada nije bila veće, upravo ove sezone sunčane i dioptrijske naočale svojim odvažnim okvirima i bojama omogućiti će Vam jedinstven izgled. Ove sezone više nego ikada uz klasične crne poželjet ćete i neke 'hrabrije'.


VIŠE O TEMAMAGhetaldusVoćni trg by Ghetaldussunčane naočaledioptrijske naočaleAljoša AsanovićAndrea ŠušnjaraGiullianoAna SassoAna ČagaljMarijana Batinić
Povezano