FOTO: Poznate Hrvatice uživale u blagdanskom ugođaju La Grme

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.12.2016.

20

Više od 300 gostiju sinoć je odabralo uživati u jedinstvenom događanju 'Ili si na Adventu ili na eventu' koje je između ostalih privuklo i brojna poznata lica

U blagdanskom ugođaju novootvorenog prostora La Grma najpoznatiji biljni liker na svijetu je na tradicionalnom božićnom partyju predstavio svoju novu komunikacijsku platformu Your Jägermeister. Your Story. Novom platformom Jägermeister poručuje da ostaje uz svoje potrošače bez obzira kakve odluke kada je riječ o zabavi oni donosili - bilo da žele ostati kod kuće u dobrom društvu ili uživati s prijateljima na koncertu, otići iz kluba u ponoć ili ostati do zore. Osim toga, ona simbolizira i spoznaju kako svi mi odabiremo svoje postupke i na taj način definiramo svoje sudbine, jednom riječju svatko ponaosob piše svoju priču.
Više od 300 gostiju sinoć je odabralo uživati u jedinstvenom događanju ILI SI NA ADVENTU ILI NA EVENTU koje je između ostalih privuklo i brojna poznata lica – glumice Bojanu Gregorić, Anu Maras Harmander i Kristinu Krepelu, modni dvojac ELFS, glazbenike Damira Kedžu i Filipa Dizdara, voditeljicu Koranu Gvozdić, manekenku Ivanu Mišuru koja je stigla u pratnji glumca Luje Kunčevića, bivšu miss Hrvatske Tinu Živković, grafitera Slavena Kosanovića Lunara, poduzetnicu Sarah Josipović te brojne druge.
Poznata voditeljica Iva Šulentić pobrinula se za odličnu atmosferu tijekom večeri dok je za glazbeni doživljaj bio zadužen atraktivan ženski trio Gelato Sisters, koji čine sestre Neda i Sanja Parmać i Romana Pavliša, mladi band The Roomors te odlični DJ dvojac Pill Jackson i Itch.

VIŠE O TEMAMAKorana GvozdićLa GrmaBojana GregorićKristina KrepelaTina Živković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se