FOTO: Poznate dame pohrlile u novu shopping oazu u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.10.2016.

50

Među prvima koji su požurili vidjeti novi Fashion&Friends store u Ilici 33 našle su se i brojne poznate dame s hrvatske scene

Žila kucavica grada Zagreba, Ilica, od jučer je bogatija za još jednu shopping oazu – Fashion&Friends multibrand store. Fashion&Friends već dugi niz godina s ponosom nosi titulu najomiljenijeg multibrand storea. Među prvima koji su požurili vidjeti novi Fashion&Friends store u Ilici 33, našle su se i naše poznate dame Nina Badrić, Mia Kovačić, Žanamari Perčić, Antonija Stupar Jurkin, Kristina Šalinović, Ivana Mišerić, Daniela Trbović, Renata Sopek, Ana Miščević i Anita Dujić za kojima nisu zaostajali ni modno osvješteni muškarci Dean Pelić, Igor Barberić, Miran Kurspahić, Zoran Aragović, Sandi Cenov i Boško Jakovljević koji su iskoristili priliku i došli pogledati najbolje od multibrand ponude ovoga storea. Na svečanom otvorenju storea brojnim poznatim osobama pridružili su se Milija Babović - CEO Fashion Companyja, Draško Babić - generalni direktor Fashion Company Srbija, Davor Vugdelija - generalni direktor Fashion Company Hrvatska te Mauro Suerzi Stefanin– komercijalni direktor za zapadnu Europu.

Za odličnu atmosferu i dobro raspoloženje pobrinuli su se dečki iz benda 'Pravila Igre' koji su ovom prilikom bili odjeveni u Fashion&Friends outfite - Goran Belošević, Marko Kutlić, Denis Dex Marijanović i Marko Belošević.

Zbog velikog broja vjernih kupaca, Fashion&Friends je odlučio proširiti svoju prodajnu mrežu u samo srce grada te se tako po prvi puta svjetski poznati, moderni i urbani bradovi nalaze na jednoj od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija. Brandovi koje ovaj multibrand koncept zastupa pripadaju klasi svjetskih modnih kuća dok je fokus na trendy odjeći koja je namijenjena urbanoj i modno osvješenoj populaciji koja prati trendove.

Dizajn interijera se može pohvaliti zanimljivim strateškim pristupom koji pruža povjerenje te budi inspiraciju na temu luksuza i ljubavi prema urbanoj modnoj odjeći, obući i asortimanu modnih dodataka. Unutrašnjost prostora donosi bogatu kombinaciju sjajnih i matiranih materijala te zanimljiv spoj s betonskim podom te detaljima od drveta. Zidovi dućana su izrađeni od osnovnog cementa i panela u bijeloj boji koji su odlični za predstavljanje premium ponude. Mramorni elementi daju dašak luksuza samom storeu te se ističe umetak od nešto grublje teksture u sivoj i srebrnoj boji.

Najbolje lookove zabilježene na otvorenju dućana pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAFashion&FriendsNina BadrićMia KovačićŽanamari PerčićKristina ŠalinovićIvana MišerićDaniela TrbovićRenata SopekAna Miščević i Anita Dujić




Povezano