Pariški party povodom kolekcije Isabel Marant pour H&M

Piše: CroModa, Zagreb, Pariz
Objavljeno 25.10.2013.

1

Sinoć su se fashionistice poput Audrey Tautou, January Jones, Freide Pinto, Olge Kurylenko i Alice Dellal okupile u Parizu da proslave lansiranje kolekcije Isabel Marant pour H&M

U živoj gradskoj atmosferi prožetoj boemskom Marantinom energijom kolekcija je predstavljena u kinematografskom okruženju kao kombinacija slika, videosnimki i modela u atmosferi obogaćenoj nastupima uživo izvođača Grandmaster Flash i The Sugarhill Gang.
Jučerašnji događaj vratio je goste na pariške ulice u vrijeme ranih 90-ih, u doba kada je Isabel imala prvi nastup sa svojom eponimičkom linijom: bistroi, neonski znakovi, pizzerije, prodavaonice suvenira, prodavaonice namirnica, ulični prodavači i prolaznici koji opušteno uživaju u šetnji na zraku. Kolekcija koja uključuje najlegendarnije komade njezine karijere predstavljena je u kinematografskom stilu sa slikama, videosnimkama i uličnim modelima koji otkrivaju svijet Isabel Marant. Budući da je Pariz sastavni dio njezinog stila, taj je grad bio prirodan izbor za proslavu lansiranja kolekcije 14. studenoga u otprilike 250 prodavaonica u cijelom svijetu i na internetu.
"Željeli smo predstaviti kolekciju tako da djeluje stvarno i opušteno, a ne kao dio ekstravagancije crvenog tepiha: tako vidim svoj rad. Dizajniram za svakoga i neprestano me nadahnjuje svijet koji vidim oko sebe, tako da je bilo prirodno imati gradsko okruženje kao pozadinu događaja. I to je morao biti Pariz jer je taj grad dio moje DNK," izjavila je Isabel Marant.

"Mislim da je jako uzbudljivo kada dizajner visoke mode napravi ovakvu suradnju i svoj dizajn približi svima. Odjeća je odlična i prestižna. Sigurna sam da će mnogo ljudi upravo ovu za kolekciju 14. studenog čekat u redu", izjavila je January Jones.

"Ovo je druga H&M dizajnerska suradnja koju sam posjetila. Smatram da je jako važno da se suradnja ostvari s dizajnerima koji su mladim djevojkama inspiracija, ali i da svim djevojkama koje poput mene vole kupovati u H&M –u odjeću ne čine samo lijepim i otmjenom već i pristupačnom", kazala je Freida Pinto.

VIŠE O TEMAMAIsabel MarantH&MIsabel Marant pour H&MAudrey TautouJanuary JonesFreida PintoOlga KurylenkoAlice DellalAlek Wek
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se