Mlade Hrvatice preko Facebooka do Panteneovih zvijezda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.10.2012.

0

One su djevojke iz susjedstva koje su imale hrabrosti na jedan dan postati zaštitna lica nove kolekcije Pantene Aqua Light

Anđelka Brdar iz Osijeka, Ana Buden iz Zagreba i Jelena Radovančev iz Vukovara zakoračile su danas pod svjetla reflektora i poput pravih Pantene top modela dočarale pred okupljenim novinarima u zagrebačkom Muzeju Suvremene  umjetnosti jedinstveni SWISH trenutak – tren u kojem je lagana i lepršava kosa u prvom planu.

Prijavila sam se slučajno i nisam mogla vjerovati kada sam bila izabrana među tri finalistice

Kako to rade zvijezde i što je potrebno za dobru modu fotografiju djevojkama je objasnila i pomogla u razbijanju treme poznata modna fotografkinja Mare Milin.

"Prekrasnu kosu nikada ne možete fejkati. Upravo nam je to bio osnovni kriterij za odabir finalistica. Iako nemaju velikog iskustva u svijetu mode i manekenstva uspjele su dočarati kosu u pokretu", izjavila je Mare Milin koje je i 'uhvatila' najbolje SWISH trenutke.

Tri finalistice odabrane su  među osam djevojaka, koje su prikupile najviše glasova Facebook fanova u nagradnoj igri. Nakon prvog blogerskog natjecanja u Hrvatskoj održanog u travnju 2012.godine, marka Pantene tako je otišla korak dalje i omogućila ostvarenje sna i makeover za Anu, Anđelku i Jelenu koje su zamahnule prekrasnom i njegovanom kosom poput Olge Kurylenko, posljednje Bond djevojke i zaštitnog lica Pantena.

"Prijavila sam se slučajno i nisam mogla vjerovati kada sam bila izabrana među tri finalistice. Nisam osoba koja se voli pretjerano fotografirati. Osjećala sam tremu za vrijeme današnjeg castinga, ali na kraju puta mi je drago. Iskustvo više, hvala Pantenu na tome", izjavila je 23-godišnja Anđelka Brdar iz Osijeka koja studira njemački jezik na osječkom Filozofskom fakultetu. Ovo je njezin prvi susret s modnom fotografijom.

"Bilo je prekrasno iskustvo biti okružen profesionalcima iz svijeta mode. Puno sam naučila i drago mi je što smo uspjele dočarati taj posebni SWISH trenutak", rekla je simpatična 21-godišnja Ana Buden iz Zagreba. Ana je po struci kozmetičara i želja joj je ostati u modnim vodama i postati vizažistica.

Iako najmlađa među finalisticama, 14-godišnja Jelena Radovančev iz Vukovara dobro se nosila s tremom. "Nije mi ovo prvi susret s modom. Već sam sudjelovala na nekoliko castinga. Bilo je zabavno biti na jedan dan zaštitno lice nove Pantene Aqua Light kolekcije", poručila je Jelena Radovančev .

Za ulogu modela, a sve kako bi odabrane finalistice osjetile čari modnog svijeta uz pomoć nove Aqua Light kolekcije, djevojke su pripremile vješte ruke profesionalnog frizera Krešimira Bezjaka iz Urbana, stilista Petra Trbovića i vizažistice Simone Antonović.


VIŠE O TEMAMAPanteneMare MilinKrešimir BezjakAnđelka BrdarAna BudenJelena RadovančevPantene Aqua LightSimona Antonović
Povezano