Beck'sovo novo ruho: Tako to rade Mauro Massarotto i Juraj Zigman

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.08.2013.

142

U sklopu globalnog projekta Art Label, prvi put u Hrvatskoj lansirana su Beck'sova limitirana izdanja s potpisom Massarotta, Ide Prester i Zigmana

Kako bi se brojni ljubitelji kultnog njemačkog piva Beck's potaknuli u pronalaženju puta do svog jedinstvenog dizajna, u sklopu globalnog projekta Beck's Art Labels lansirano je limitirano izdanje ovog piva nastalo u suradnji s poznatim hrvatskim kreativcima Maurom Massarottom i Jurjem Zigmanom, Damirom Martinovićem Mrletom te manje poznatom zabavljačicom Idom Prester.
Projekt Art Label premijerno je predstavljen u Hrvatskoj početkom ove godine s četiri limitirana izdanja renomiranih svjetskih umjetnika (M.I.A., Seeed, Bert Rodriguez i Freegums). Art Label na svjetskoj razini postoji još od 1987. godine, kada je predstavljena prva umjetnička etiketa koju je dizajnirao kultni britanski dvojac Gilbert&George.
Tako će limitirana Beck'sova izdanja hrvatskih kreativaca, koja stoje uz bok rješenjima najistaknutijih svjetskih umjetnika, bez sumnje izmamiti osmijeh na lice i najzahtjevnijim estetima. Više u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMABeck'sJuraj ZigmanLollobrigidaBeck's Art LabelsIda PresterMauro MassarottoGilbert&George

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se