FOTO: Maštovite proljetne kombinacije Aleksandre Dojčinović

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.04.2015.

0

Aleksandra Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

Uvijek zanimljiva Aleksandra Dojčinović pokazala je nekoliko svojih omiljenih proljetnih street kombinacija

Kreativni ste, volite izazove i vjerujete u ono što stvarate? Aleksandra Dojčinović možda ima rješenje za vas. Ova prepoznatljiva i uspješna dizajnerica jedna je od ambasadorica Pepsi Hrvatska i prva članica žirija koja je dobila nimalo zahvalan, ali sigurno izazovan zadatak. Naime, putem jednostavne aplikacije na www.pepsichallenge.hr ili na Facebook stranici www.facebook.com/PepsiHrvatska  svi ljubitelji dizajna, kreativnih rješenja i futurstičkih ideja imat će priliku da dizajniraju jedinstven uzorak koji će se naći na sunčanim naočalama kojima nitko neće moći odoljeti.
Foto: Goran Matijašec

Foto: Goran Matijašec

A kako bi svim potencijalnim sudionicima natječaja približila cijelu priču, Aleksandra Dojčinović će kroz nekoliko svojih street style odjevnih kombinacija dati svojevrsnu viziju onoga što svi prijavljeni trebaju raditi, a boje prepoznatljive za Pepsi bit će i njena ideja vodilja za odabir ovih modnih kombinacija. Plava, bijela i crvena, boje su u kojima će ona tražiti svog pobjednika ili pobjednicu.
Aleksandra je svoje maštovite proljetne kombinacije pokazala pred objektivom poznatog fotografa Gorana Matijašeca. Za njen make-up pobrinula se Žana Kožul, dok je frizure osmislila Katica Topčić.

VIŠE O TEMAMAAleksandra DojčinovićGoran MatijašecKatica TopčićŽana Kožul
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se