FOTO: Maja Spahija odlazi u Kinu na izbor za Miss Svijeta

Piše: CroModa, Foto: Nikola Klobučarić
Objavljeno 19.11.2015.

30

Na natjecanju za Top model, koje je istovremeno i natjecanje za dizajnere, Maja će nositi haljinu Lokomotiva kreativnog dvojca Lane Puljić i Luke Grubišića

"Od trenutka kada sam postala Miss Hrvatske započelo je moje najvažnije životno putovanje. Marljivo sam se pripremala kako bih što bolje predstavila svoju zemlju na izboru za Miss Svijeta. Uskoro odlazim u Narodnu Republiku Kinu. U gradu Sanya na otoku Hainan nalazi se čudesan Sanya Beauty Crown – hotel sa sedam zvjezdica u kojem ću boraviti mjesec dana i družiti se djevojkama iz cijelog svijeta. I am going to take the Crown in Sanya Beauty Crown!" – rekla je predstavnicima medija i brojnim gostima Miss Hrvatske 2015. Maja Spahija.

Jučer je poznato zagrebačko okupljalište Khala bar ugostilo Miss Hrvatske 2015. Maju Spahiju i njene goste. Povodom svog odlaska u Kinu na finale izbora za Miss Svijeta Maja je organizirala druženje na kojem se govorilo o višemjesečnim pripremama, odjeći i obući koju nosi na daleki put, humanitarnom radu i još mnogo toga.

Dvije haljine u jednom koferu

Na natjecanju za Top model, koje je istovremeno i natjecanje za dizajnere, Maja će nositi haljinu Lokomotiva kreativnog dvojca Lane Puljić i Luke Grubišića. Tu iznimno važnu haljinu, poznatu i pod nazivom "nacionalna haljina", Lana i Luka su napravili specijalno za Maju, a luksuzna tkanina i dramatičnost kroja zasigurno neće proći nezapaženo pred ocjenjivačkim sudom u Kini.

Na finalnoj večeri 19. prosinca koju će uživo pratiti gotovo milijarda ljudi diljem svijeta naša predstavnica će zablistati u raskošnoj crvenoj haljini koju je Kristina Burja izradila u suradnji s učilištem Profokus. Haljinu su medijima i gostima na jučerašnjem druženju predstavile ing. Lidija Marošević i dizajnerica Kristina Burja.

Jedan veliki kofer rezerviran je samo za ove dvije haljine koje svojim volumenom zahtijevaju mnogo prostora.

Kravata i rubac za humanitarni bal

Jedan od najvažnijih događaja na izboru za Miss Svijeta je veliki dobrotvorni bal s aukcijom predmeta koje natjecateljice donose iz svojih zemalja i daruju u humanitarne svrhe. Prošle godine je Antonija Gogić u London ponijela mandalu od preko 3000 kristalića inspiriranu paškom čipkom umjetnice Gordane Grahovar koja je zasijenila sve ostale darove i postigla najvišu cijenu. Ove godine pokrovitelj dobrotvornog bala je Croata i Maja će u Kinu ponijeti jedinstven dar koji će zasigurno osvojiti srca i širom otvoriti lisnice aukcionara.  Croata daruje svileni rubac iz limitirane kolekcije i ekskluzivnu kravatu “auHRum” s jezgrom od svile oko koje je omotano 24-karatno zlato. Rubac i kravatu predstavila je marketing menadžerica Croate Lana Rogošić Blagojević te istaknula odabir crvene boje kao boje ljubavi i vjernosti.


VIŠE O TEMAMAMaja SpahijaCroataMiss HrvatskeLokomotivaLana PuljićLuka GrubišićLana Rogošić Blagojević
Povezano