Iva Jerković u prekrasnoj vjenčanici Aleksandre Dojčinović

Piše: CroModa, Foto: Maerko Marinković
Objavljeno 09.12.2016.

1

Manekenka Iva Jerković predstavila je jedinstveni, novi koncept organizacije vjenčanja zagrebačkog JS Ateliera

Iva Jerković zablistala je u nesvakidašnjoj čaroliji vjenčanja koja snove pretvara u stvarnost. Prelijepa manekenka predstavila je jedinstveni, novi koncept organizacije vjenčanja zagrebačkog JS Ateliera, te u atmosferi isplaniranoj do posljednjeg detalja, na najljepši mogući način dočarala savršeni djevojački san.

U vjenčanici Aleksandre Dojčinović cvjetnog dizajna koji vlada svjetskim modnim pistama, uz cvjetni dekor u čarobno uređenom interijeru po ideji JS Ateliera, Iva se prepustila u ruke fotografa Marka Marinkovića.

Ova jedinstvena, moderna i svakako nesvakidašnja priča samo je dio bogate ponude JS Ateliera koji vjenčanje iz bajke osmišljava do posljednjeg detalja. Od mjesta održavanja, prostora i izvođača do vizualnih detalja i kompozicije koji konceptualno zaokružuju priču vjenčanja na poseban način. Posebna pažnja posvećena je originalnim i stilski osmišljenim kombinacijama boja, kontrastima i umjetničkoj cjelovitosti prostora, dok originalno osmišljeni cvjetni akcenti daju prostoru dodatnu estetsku dimenziju.

Uz jedinstvene ideje stručnjaka, originalnost i za svaki par pomno isplaniranu i posebno osmišljenu priču, vjenčanje iz bajke postaje stvarnost. Uvjerite se u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAvjenčaniceIva Jerkovićvjenčane haljineJS Atelierorganizacija vjenčanjaAleksandra Dojčinović
Povezano