FOTO: Gigi Hadid pronašla savršene tenisice za proljeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.02.2017.

0

Zahvaljujući zajedničkoj viziji i sofisticiranom stilu svjetskih zvijezda, Reebok nas i ovog proljeća podsjeća kako je Classic uvijek u modi

U suradnji sa supermodelom Gigi Hadid i čuvenim reperom Kendrickom Lamarom, Reebok predstavlja posve novo lice legendarne tenisice iz 1985. – Ultra modernu retro siluetu Club C.

Gledajući Gigi Hadid dok pozira, shvaćamo koliko odiše samopouzdanjem kao i ova legendarna tenisica s pjenušavo srebrnim i svjetlucavim znakom na peti, protkanim logom u istom tonu. Club C je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije. Od nastanka pa sve do danas, Club C je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.

Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj bijeloj, crnoj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Club C tenisice.

Modeli su dostupni u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera – Shooster, ShoeBeDo, Top Sport Fithub Avenue Mall, #One Split, Club 5, Sneakers Zagreb i Onyx po cijeni od 699 kuna.


VIŠE O TEMAMAtenisiceReebokženske tenisiceGigi HadidKendrick Lamar
Povezano