FOTO: Dramatične, raskošne i glamurozne haljine Ivice Skoke

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.11.2016.

0

Ivica Skoko, poznat po haljinama koje vladaju crvenim tepihom, predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju

Izrazito dramatične, raskošne i glamurozne haljine oživjele su pred objektivom poznatog modnog fotografa Franje Matkovića s Lucijom Beden kao zaštitnim licem kampanje. Prelijepa Lucija u Skokinim kreacijama očarava kao balerina iz najljepšeg baletnog spektakla. "Inspiraciju za ovu kampanju sam pronašao u Degasovim slikama balerina. Želja mi je bila prikazati kreacije u pokretu kada do izražaja dolazi sva njihova raskoš te ih vizualno pomaknuti prema slikarstvu i tako postići pomalo nadrealnu i bajkovitu atmosferu", objašnjava kreativni koncept kampanje Franjo Matković.
Ljepota žene, senzualnost pokreta i gracioznost te pomalo mistična i dramatična ljepota naglašena je u Skokinim kreacijama koje prizivaju glamur davnih modnih era 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. "Ideja nam je bila pokazati bezvremensku ljepotu žene koja se u ovim haljinama osjeća nesputano, ženstveno, senzualno i pomalo drsko. Ovo su kreacije za posebne trenutke u kojima se žene koje ih nose tako trebaju i osjećati", kazao je Ivica Skoko povodom lansiranja nove kampanje.
Novom kolekcijom dominira omiljena boja dizajnera, crna, a haljine krasi bezbroj ručno rađenih detalja kao što su ukrasi od perja, svilene trakice te neizbježne šljokice i perle. Skoko je i ovom kolekcijom pokazao da je čarobnjak kad su u pitanju veličanstvene večernje haljine. Za makeup i styling Lucije Beden (Talia model) u kampanji zaslužna je Ivana Bilandžija Billy dok frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy.

VIŠE O TEMAMAIvica SkokoFranjo MatkovićLucija BedenTalia ModelIvana Bilandžija BillyKatica Topčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se