FOTO: Antonija Blaće u Elfsovim jaknama i kaputima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.12.2016.

230

Antonija Blaće je mlada i urbana, uzor je mnogima, a zapravo je sasvim normalna djevojka iz susjedstva, kažu Elfsi

Modni dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, koji čine dvojac ELFS, ove su zime apsolutni miljenici svih zaljubljenica u modu. Njihovim zimskim kreacijama nije odoljela ni voditeljica Antonija Blaće, koja se u hladnim mjesecima odlučila grijati u kaputima i jaknama od različitih materijala, a čija je glavna poveznica ženstvenost.

Ako se pita dvojac ELFS, čije kreacije obožavaju brojne poznate dame, ove zime se nose glamur i udobnost u 'it' bojama – crvenoj, bež i klasičnoj crnoj.

"Nit vodilja nam je bila napraviti elegantne kreacije, nosive za svaki dan, a da opet u njima žene izgledaju sređeno. Radili smo kapute koji su namijenjeni širokom krugu žena, a Antonija se odlično uklopila u priču. Ona je mlada i urbana, uzor je mnogima, a zapravo je sasvim normalna djevojka iz susjedstva“ kažu iz dvojca ELFS.

Antonija pak kaže da se u njihovim kreacijama osjeća i elegantno, ali i sportski. "Super je stvar što, na primjer, s kaputa možete skinuti ovratnik pa ga iz elegantnog pretvoriti u kaput za pravi sportski imidž,  a to je ono što mi često treba", kaže popularna voditeljica.


VIŠE O TEMAMAAntonija BlaćeElfsjaknekaputiIvan TandarićAleksandar Šekuljica
Povezano


Još iz rubrike Hrvatska moda