Fotkaj svoje najdraže čarape i osvoji Deichmann bon od 250 kn!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 03.12.2015.

83

Andrea Andrassy i Deichmann udružili su snage

Andrea Andrassy i Deichmann udružili su snage

Deichmann i Andrea Andrassy u nagradnoj igri 'Čarape na sunce' traže najkreativnije i najšarenije fotografije čarapa. Prijaviti se možete do 10. prosinca.

Deichmann i Andrea Andrassy udružili su snage u potrazi za najšarenijim čarapama, te pokrenuli super nagradnu igru pod nazivom "Čarape na sunce". Svoje je čarape prve pokazala Andrea Andrassy te pozvala sve fanove da se pridruže natječaju.

Svakog tjedna, Deichmann će najbolje nagraditi bonovima u vrijednosti od 250 kn, a prijave su moguće do 10. prosinca

Zadatak je lak, potrebno je samo fotografirati svoje najluđe čarape, napisati u dvije rečenice zašto baš vaše noge zaslužuju nagradu i poslati prijavu. Oni najkreativniji uskoro će imati i odgovarajuće cipele za svoje šarene čarape, jer Deichmann i Andrea svakog tjedna biraju dvije najbolje fotografije koje nagrađuju bonom u vrijednosti 250 kn.
Kako je nagradna igra od samog početka imala veliki odaziv, Deichmann je odlučio podijeliti još hrpu bonova za sve one koji nisu slali svoje fotografije, nisu osvojili tjednu nagradu ili bi jednostavno samo glasali za druge fotografije. Svakog tjedna, izabrat će pet osoba kojima će podijeliti bon od 70 kn. Fotografije drugih sudionika i pravila natječaja možete pročitati ovdje ili na Deichmann Facebook profilu. Prve nagrade već su podijeljene, ali natječaj traje do 10. prosinca te se još uvijek stignete prijaviti i osvojiti jednu od nagrada. Jer volimo cipele, ali i nagrade!

VIŠE O TEMAMADeichmannAndrea Andrassynagradne igre
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se