Fotkaj se s poznatima - Zauzmi pozu i reci: 'Činčile su zakon!'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.04.2016.

0

Činčile su zakon!

Činčile su zakon!

Prijatelji životinja pozivaju u subotu 16. 4. od 11 h na 'Fotkaonu' na zagrebačkome Cvjetnom trgu. Zaustavite trenutak s poznatima i maskotom Činči u fotokabini 'Photo Booth'.

Nakon što je kampanja "Činčile su zakon" ugledala svjetlo dana na plakatima diljem Hrvatske i putem videoporuka njezinih ambasadora: Gorana Višnjića, Vanne, Ivice Kostelića, Luke Nižetića i Ive Šulentić, u subotu 16. travnja 2016. od 11 do 13 sati zaživjet će i na zagrebačkome Cvjetnom trgu, na križanju s Varšavskom. 

 
Predstavnike medija i građane u 11 sati dočekat će Luka Nižetić i još jedan ambasador kampanje, kao i: Bojan Jambrošić, Dalibor Petko, Dino Jelusić, Drago Plečko, Đurđica Vorkapić, Ibrica Jusić, Igor Mešin, Lea Dekleva, Nada Rocco, Nenad Borgudan (Detour), Robert Bošković i drugi poznati.
 
To će biti prilika za sve zainteresirane da aktivno podrže kampanju pozirajući s poznatima u fotokabini ''Photo Booth'' s rekvizitima te tako šire poruku kampanje ''Činčile su zakon''.
 
''Slika govori više od riječi i upravo zato pozivaju se svi da virtualnim i ostalim prijateljima pokažu svoj pozitivan stav o zabrani uzgoja životinja za krzno. Svi koji se slažu s Goranom, Vannom, Ivicom, Lukom i Ivom te žele pomoći činčilama, psima i ostalim životinjama, na najlakši mogući način mogu uputiti i svoje prijatelje, poznanike i obitelj da dignu glas za bolji Zakon o zaštiti životinja'', ističe Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja.
 
Tako će zainteresirani moći istoga trena učitati fotografije na Facebook, Twitter i e-mail, izravno iz kabine Photo Bootha, a dobit će i printanu fotografiju za uspomenu na svoju podršku kampanji.
 
U Hrvatskoj je još od 2007. godine donesena zabrana uzgoja životinja za krzno, koju je podržalo više od 73 posto građana. Takvu značajnu odluku donijele su države kao što su: Ujedinjeno Kraljevstvo, Austrija, Slovenija, Makedonija, Srbija i BiH, a mnoge države idu prema zabrani. Umjesto vraćanja unatrag, ova izmjena Zakona može se iskoristiti za poboljšanje zakonskih odredbi, poput uvođenja zabrane ubijanja pasa u skloništima.

VIŠE O TEMAMAPrijatelji životinjačinčile
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se