FISE World Series: Svjetska BMX serija stiže u Hrvatsku

Piše: CroModa, Osijek, Zagreb
Objavljeno 30.03.2016.

0

FISE World Series u Hrvatskoj

FISE World Series u Hrvatskoj

Na tiskovnoj konferenciji u francuskoj prijestolnici danas je najavljen dolazak FISE Svjetske BMX serije u Osijek, i to u sklopu Pannonian Challengea

Najbolji vozači svijeta od 16. do 23. srpnja stižu u Hrvatsku boriti se za prestižni naslov prvaka jednog od najuzbudljivijih i najvećih festivala ekstremnog sporta u svijetu. FISE World Series svoj dom pronašao je upravo u sklopu najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta – Pannonian Challengea – festivala koji već 17 godina piše hrvatsku ekstremnu priču i razvija domaće talente u velike svjetske vozače.
Ovaj ekstremni svjetski fenomen ovogodišnju seriju započinje u francuskom Montpellieru, zatim vozačku elitu od 21. do 23. srpnja dovodi u Osijek, a nakon toga kreće na put prema SAD-u, Kanadi i Kini. Zbroj bodova sa svih pet stanica Svjetske serije vozače može dovesti do jednog od najznačajnijih postolja u ovom sportu.
Pannonian Challenge 16. će srpnja započeti inline i skate natjecanjima, koja će otvoriti prvi vikend festivala, a zatim će se mali kotači rola i skejta zamijeniti malo većim kotačima, onima od BMX-a i započeti natjecanje čije iskustvo gledanja uživo mnogi smatraju najuzbudljivijm u svijetu sporta. FISE Svjetsku seriju prenosit će desetci televizija diljem svijeta, a sam projekt u posljednjih je 20 godina privukao nevjerojatnu globalnu medijsku pažnju.

VIŠE O TEMAMAPannonian ChallengeHrvatska turistička zajednicaFISE Svjetska BMX serija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se