Filmić 'Zagreb Loves You' osvojio dvije nagrade

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.10.2020.

0

Foto: TZ grada Zagreba

Foto: TZ grada Zagreba

Riječ je o posebnim nagradama stručnih žirija koji su prepoznali ovaj film jer pokazuje cijeli spektar emocija što su ih grad i njegovi stanovnici proživjeli 22. ožujka

Promotivni film Turističke zajednice grada Zagreba "Zagreb Loves You" osvojio je dvije vrijedne nagrade na festivalima turističkog filma – u Turskoj (International Tourism Film Festival) i u Srbiji (Međunarodni festival turističkog i ekološkog filma Silafest).
Riječ je o posebnim nagradama stručnih žirija koji su prepoznali ovaj film jer, za razliku od uobičajenih turističkih promotivnih djela ove vrste, pokazuje cijeli spektar emocija što su ih grad i njegovi stanovnici proživjeli 22. ožujka, kada je – upravo u vrijeme prvog vala pandemije – Zagreb pogodio razoran potres.
"Film ‘Zagreb Loves You’ kreirali smo u suradnji s redateljicom Martinom Miličević u trenutku kada je naš grad bio pogođen s dvije nesreće odjednom – pandemijom i potresom. Stvorili smo netipičan film jer smo željeli zabilježiti emociju i snagu Zagreba i njegovih građana u razdoblju kada smo mislili da živimo scene iz nekog američkog filma katastrofe. Film je postao okosnica naše sveobuhvatne kampanje #ZagrebLovesYou koja je ostvarila više od pola milijuna impresija", rekla je prilikom uručenja nagrade u Turskoj Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

Pogledajte i sami:


VIŠE O TEMAMAZagrebTuristička zajednica grada Zagreba
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se