Fash!on live dovodi u Umag najpoznatija imena hrvatske mode

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.07.2017.

0

Matija Vuica | Foto: Filip Koludrović

Matija Vuica | Foto: Filip Koludrović

Projekt autorice Ivone Brnelić, u četvrtak 20. srpnja, točno u ponoć u Dance Arenu donosi dosad neviđeni multimedijalni koncept

Ovogodišnji Plava laguna Croatia Open Umag koji će se održati od 14. do 23. srpnja, po prvi put će u sklopu svog programa predstaviti "Fash!on Live", impresivnu modnu-glazbenu priču omiljenih domaćih dizajnera, Matije Vuice i modnog dvojca ELFS. Projekt autorice Ivone Brnelić, u četvrtak 20. srpnja, točno u ponoć u Dance Arenu donosi dosad neviđeni multimedijalni koncept koji će couture high fashion kolekciju Matije Vuice i klupski, urbani dizajn ELFS-a na modnoj pisti spojiti s glazbom, plesom i teatrom. Live izvedbe Nikole Marijanovića, Danijele Večerinović uz pratnju Global Disca i plesne točke studija RiS Ivone Brnelić ovaj događaj izdvajaju od svega do sad viđenog.

"Fash!on live je jedinstveni show koji će publici modu predstaviti u slobodnom i zaigranom izričaju te im omogućiti da osjete energiju stvaralaštva dizajnera koji su dio ovog spektakla. Spoj mode, plesa, glazbe i teatra donijet će eksploziju emocija koja će oduševiti publiku", kazala je Ivona Brnelić, koreografkinja i dugogodišnja plesačica Tine Turner.

Modni duo ELFS, poznat po svojim urbanim i mladenačkim kreacijama, predstavit će ženstvenu cvjetnu ljetnu kolekciju te kolekciju kupaćih kostima s notom zaigranosti, dok Matija Vuica u kontrastnoj igri emocija ostaje vjerna svojim couture unikatnim haljinama.

I Elfsi stižu u Umag | Foto: Filip Koludrović

I Elfsi stižu u Umag | Foto: Filip Koludrović

"Dolazim na turnir prvi put i jako se veselim. Sretna sam jer naša modna scena napreduje i pomiče granice iz dana u dan te sam vrlo ponosna što sam dio ove uzbudljive priče. Za Umag pripremam puno iznenađenja, a osim novih uniformi za hostese, premijerno ću predstaviti i novu kolekciju Spring 2018. Bit će to večer za pamćenje", kazala je Matija Vuica.

I Elfsima će ovo biti prvo sudjelovanje na teniskom turniru, a bolju platformu za predstavljanje tamošnjoj publici nisu mogli poželjeti.

"Fash!on Live je projekt koji pršti kreativnošću i energijom, baš kao i naša nova ljetna kolekcija i kolekcija kupaćih kostima, te vjerujemo da će svi s njega otići sretniji i s novim životnim zanosom. Turnir u Umagu poznat je po dobroj atmosferi i drago nam je da ćemo joj ove godine i mi doprinijeti svojim dolaskom", kazali su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz Elfsa.


VIŠE O TEMAMAElfsMatija VuicaIvona BrnelićCroatia Open Umag
Povezano