Fashion frizure koje ćemo nositi narednih mjeseci

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.08.2019.

0

Foto: Boris Mataković

Foto: Boris Mataković

Frizeri se slažu da im fotografije pomažu da razumiju što točno klijenti žele čak iako frizuru treba prilagoditi teksturi kose, obliku lica ili stilu odjevanja

Iako su neke frizure uvijek 'in', svaka godina donosi nove trendove. Omiljeni frizerski saloni hrvatskih trendseterica, Studio Marcela, savjetuju da ukoliko ove sezone želite promijeniti svoju frizuru, donesite fotografiju željenog stylinga svome stilistu.
Studio Marcela

Studio Marcela

Frizeri se slažu da im fotografije pomažu da razumiju što točno klijenti žele čak iako frizuru treba prilagoditi teksturi kose, obliku lica ili stilu odjevanja.
Mi vam donosimo neke od fashion frizura koje su nosile finalistice izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta. Inspirirajte se jesenskim novitetima i odaberite ono što vam najbolje pristaje.

Foto: Boris Mataković

Foto: Boris Mataković

Ove godine finalistice su bile u ulozi glamuroznog  Hollywooda te su tako predstavile 'sleek' frizuru, fenomenom staklene kose. Djevojke su uredili frizerski saloni Studio Marcela, na čelu sa direktoricom Jadrankom Pezo, koji sa vrhunskim Silky proizvodima pazi na to da djevojke imaju zdravu i njegovanu  kosu i da zablistaju na finalnom izboru na Lošinju. Finalistice su briljirale u svom fashion izdanju u haljinama Ivice Skoke dok je Učilište Profokus upotpunilo ovu kampanju svojim vizažističkim timom.

VIŠE O TEMAMAfrizure za dugu kosuMiss Hrvatskefrizure za izlaskeStudio Marcela
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se