Fantastične torbe koje želimo nositi cijelo ljeto

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 22.05.2021.

0

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Nova kampanja brenda My Lovely Bag donosi 5 odličnih modela, ali i izvrsnu modnu inspiraciju kako ih kombinirati! Želimo sve!

Prvi dašak ljeta nam dolazi s kolekcijom "Un souffle d'été" by My Lovely Bag. Romantična kolekcija odiše elegancijom i jedinstvenim Lovely šarmom ljetnog karaktera zbog kojeg jedva čekamo sunčane dane...

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Novi modeli Maya i Ruby nose novi potpis ljubavi - jedinstveni 'lovely' znak s decentnim srcem koje podsjeća na ogromnu ljubav koja stoji iza njega. Dolaze u svijetlim i nježnim bojama (bijela, prljavo ružičasta, pistacij zelena), u atraktivnoj kombinaciji pink i narančaste te za ljubiteljice životinjskog printa u decentnom zmijskom uzorku. Uzorci i boje koji dominiraju kolecijom idealno će se sljubiti s preplanulom puti i romantičnim lepršavim odjevnim kombinacijama.

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Model April upoznali smo u prethodnoj kolekciji, a u ljetnoj verziji dolazi u prekrasnoj zelenoj nijansi.

Stella - jednostavna pravokutna torbica s bogatim lancem te jednostavni damski ceker - Kylie dolaze u novom upečatljivom dizajnu lovely printa na visokokvalitetnoj eko koži. Nježne poruke i citati zaključani elegantnim lancima i srcima u motive koji tvore unikatan komad jedinstven u cijelom svijetu.

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Još jednom, My Lovely Bag ekipa je očarala kolekcijom i dokazala da ovaj domaći dizajn ima opravdano mjesto na svjetskoj modnoj pisti.

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Inspirirajte se i odaberite svog favorita iz ljetne kolekcije!


VIŠE O TEMAMAMy Lovely BagtorbetorbiceLovely Bags
Povezano