Fani Stipković u prestižnoj IFFHS organizaciji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.03.2021.

0

Fani Stipković

Fani Stipković

Fani Stipković, kao jedina žena u povijesti, članica je izvršnog odbora IFFHS-a, voditeljica odnosa s javnošću IFFHS-a te odgovorna za uručenje ovogodišnjih nagrada

Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom. Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom na to kako je i sama jednom istaknula – "uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira", ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao.
Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.


IFFHS je početkom ove godine objavio rezultate za najbolje nogometaše, nogometašice, trenere i klubove proteklih desetljeća, a upravo će Fani, kao članica izvršnog odbora i voditeljica za odnose s javnošću IFFHS-a, biti odgovorna za uručenje nagrada, koje će se ove godine obaviti dijelom virtualno, dijelom u klubovima. U ovom prestižnom društvu, našao se i Luka Modrić, kao treći najbolji playmaker u prošlom desetljeću, ali i kao član najboljeg nogometnog tima proteklog desetljeća.

&t=10s

Osim toga, Fani je dobila ulogu voditeljice tjednih vijesti IFFHS-a, koji je lansirao svoj online kanal na kojem će Fani svakog tjedna objavljivati videe s novim statistikama i rezultatima unutar Federacije.

VIŠE O TEMAMAFani Stipković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se