FABUspot & studio nova je beauty oaza u centru Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.05.2024.

0

FABUspot & studio

FABUspot & studio

Zagrebački studio prvi je takav koncept u Hrvatskoj: prostire se na 400 kvadrata i dvije etaže, a klijenti i kupci tamo mogu pronaći više od 70 luksuznih brendova te dobiti kompletnu beauty uslugu i savjete iskusnih stručnjaka

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije etaže, na adresi Ilica 26, smjestio se novi FABUspot & studio.

Nakon Splita, Rijeke i Dubrovnika, Srbije, Makedonije, BiH i Kosova, FABUspot je stigao i u Zagreb. Zagrebačka lokacija je najveća i jedinstvena - prva parfumerija gdje se na jednom mjestu mogu i kupiti proizvodi i dobiti kompletna beauty usluga. Klijentima i kupcima dostupno je više od 70 premium brendova poput Jo Malone London, MAC, Tom Ford, La Mer, Clarins, Kilian, Bobbi Brown, Sensai, Lancome, Estee Lauder, Clinique, YSL, Wella Professionals, Davines, OPI i ostalih te različite vrste usluga: manikura, pedikura, frizura, šminkanje, threading, te tretmani za njegu kože u specijaliziranim kabinama. FABUspot & studio će prvi u regiji imati i statičnu Lancôme beauty tech kabinu unutar koje će klijenti moći u potpunoj privatnosti uživati u vrhunskim tretmanima lica uz Lancôme proizvode.

U Ilici će biti zaposleno 15 osoba, educiranih i certificiranih u svojim područjima: od frizera koji su i službeni Wella Professionals i Davines edukatori do kozmetičarki i prodajnog osoblja.

FABUspot & studio

FABUspot & studio

FABUspot je inače jedini i strateški važan beauty multibrend retail Orbico Grupe. Svoju je priču započeo kao Anabella Beauty Spot otvorenjem prve poslovnice u Splitu. U međuvremenu su otvarali poslovnice u cijeloj regiji te se 2020. godine rebrendirali u FABUspot. Iste godine su lansirali i prvi webshop u Hrvatskoj (fabuspot.hr), a zatim i u BiH (fabuspot.ba). U Hrvatskoj je centar njihovog Adriatic huba u kojem je zaposleno 12 ljudi, dok u cijeloj regiji imaju 63 zaposlenika. Izdvajaju se od konkurencije svojim neutralnim izgledom koji u poslovnicama i na webu inspirira na istraživanje prostora i proizvoda te su posebno fokusirani na iskustvo i izgradnju odnosa s kupcima.


VIŠE O TEMAMAFABU spot & studioOrbicoFABUspot
Povezano

Tom Ford Beauty od danas i u Hrvatskoj!

Kolekcije muških i ženskih mirisa

Tom Ford Beauty od danas i u Hrvatskoj!