Evo što sve donosi nova sezona u ZKM-u

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.07.2020.

0

ZKM

ZKM

Još je malo ostalo do kraja ove, napravite planove već za iduću sezonu u ZKM-u. Publika će napokon moći pogledati i novu predstavu Cement.

Do kraja ove ZKM sezone još je malo ostalo. Za kraj još pogledajte reprizne izvedbe nove zabavne predstave Monovid-19. Predstava je posebno prilagođena epidemiološkim mjerama te vam omogućuje da sami birate što želite gledati u jednoj večeri: Proljeće naše zlovolje, Europa gleda seriju i razmišlja o... te Tzv. nježniji spol. 
"U međuvremenu u ZKM-u nastavljamo s planovima za iduću sezonu koja počinje u rujnu. Osim novih izvedbi Monovida-19, nakon premijere 25. rujna publika će napokon moći pogledati novu predstavu Cement, koju redatelj Sebastijan Horvat opisuju kao 'najveću ljubavnu priču dramske književnosti', kažu iz ZKM-a.
Na rasporedu su dalje sve redom hitovi iz protekle sezone: Mi i oni, H.E.J.T.E.R.I, Dobro je dok umiremo po redu te najnagrađivanija od svih – Črna mati zemla.

VIŠE O TEMAMAZagrebačko kazalište mladihZKMkazališne predstave
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se