Evo što sve 25. ožujka stiže u H&M trgovine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.03.2021.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

H&M-ova kolekcija za proljeće 2021. crpi inspiraciju iz minimalističke nonšalantnosti 90-ih i poigrava se volumenom i daškom lakih krojeva

Za proljeće 2021. H&M poduzima još jedan hrabar korak u svojim naporima za održivost, vodeći promjenu u modnoj industriji donoseći nove inovativne materijale poput Agraloop Biofibre, koji se povećao u opsegu i količini koja se koristi od prvog predstavljanja u H&M asortimanu.
Uz nosivu kombinaciju sportskih elemenata i minimalističkih elemenata iz 90-ih, ključni predmeti uključuju cropp majicu s kapuljačom, slip haljinu s naramenicama na vezanje i detaljima sa strane te traper prsluk bez rukava s prišivenim džepovima.
Kolekcija H&M Spring 2021 biti će dostupna od 25. ožujka u trgovinama širom svijeta i online na hm.com.

H&M Spring 2021

H&M Spring 2021

Kolekcija crpi inspiraciju iz minimalističke nonšalantnosti 90-ih i poigrava se volumenom i daškom lakih krojeva. Ključni komadi ove kolekcije su haljine koje su nosive u svimprigodama, majice bez rukava, sakoi, kratke hlače s elastičnim pojasevima, traper hlače te proljetni kaput.

Nakon što je debitirao u H&M Conscious Exclusive AW20 kolekciji, Agraloop Biofibre sada je proširen do glavnih kolekcija, još jedan inovativan primjer kako je Conscious Exclusive dokazani inkubator za nove tehnologije i materijale. Pretvarajući otpad od usjeva hrane - u ovom slučaju otpad od konoplje od uljanog sjemena - u prirodno vlakno, Agraloop Biofibre može se naći u nekoliko komada, kao što su majice s kapuljačom i bez rukava te lagani kaput.

Foto: H&M

Foto: H&M

Ostatak kolekcije sadrži druge održive materijale, od kojih neki ostaju neobojeni, uključujući materijale poput organskog pamuka, trapera i poplina te svježeg organskog lana koji odražava ambiciozni cilj H&M-a da do 2030. godine koristi samo 100 % reciklirane ili druge materijale iz održivih izvora. Sveukupno, paleta boja je ujednačena i neutralna - bež,  siva i crna - omogućujući na taj način mnoštvo osobnih kombinacija stila.

VIŠE O TEMAMAodrživi materijaliH&MAgraloop Biofibre
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se