Evo što se nosilo na finalnoj subotnjoj špici u listopadu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.10.2023.

0

Zagrebačkim ulicama i dalje vladaju traper i koža, u prvom su planu i elegantni blejzeri, a - iako su temperature i dalje visoke - niz trendovskih gležnjača i čizama podsjeća nas da su zimski uvjeti ipak pred vratima

Nikad topliji listopad odradio je svoje, bar kad je riječ o modni na zagrebačkim ulicama. Finalna subotnja špica u mjesecu bila je samo nastavak onog što smo gledali u prvom dijelu mjeseca: poprilično visoke temperature i vladavina 'prijelaznih' komada'.

Na one tople klasike pričekat ćemo još neko vrijeme, studeni će vjerojatno donijeti uvjete za prve zimske kombinacije, a u međuvremenu uživamo u novoj dozi nešto 'lakših' kombinacija.

I dalje su u prvom planu neprikosnoveni denim komadi, prvenstveno trapšerice u retro stilu, elegantni blejzeri svih boja i oblika, lagani kaputi, ali i kožni klasici predvođeni bajkerskim jaknama. I dolčevite se polako vraćaju na scenu, a odabir obuće podsjeća nas da je zima ipak pred vratima. Nose se trendi gležnjače i različiti tipovi čizama, od onih kaubojskih do zavodljivih modela od brušene kože s potpeticama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ulovili smo dvadesetak novih kombinacija, čekaju vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano