Evo koje hrvatske destinacije oduševljavaju američke medije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.05.2020.

0

Dubrovnik. Foto: CroModa

Dubrovnik. Foto: CroModa

Preporučuje se virtualan posjet Dubrovniku, Zrmanji i Kornatima, a sve je popraćeno prigodnim video materijalima i atraktivnim fotografijama

Brojni američki mediji usmjereni na turizam posljednjih dana pišu o najnovijem komunikacijskom konceptu HTZ-a #CroatiaLongDistanceLove, ali i o predivnim hrvatskim destinacijama i lokalitetima koji se mogu posjetiti virtualnim putem.

The Luxury Lifestyle Magazine, u svojoj je objavi istaknuo kako je u vrijeme koronakrize HTZ lansirao najnoviju kampanju kroz koju se hrvatske destinacije i turistička ponuda mogu istražiti virtualnim putem. Preporučuje se virtualan posjet Dubrovniku, Zrmanji i Kornatima, a sve je popraćeno prigodnim video materijalima i atraktivnim fotografijama.

Časopis BELLA u popis destinacija koje se mogu obići virtualnim putem uvrstio je Dubrovnik, a virtualnu šetnju gradom predstavio kao odličan način da se iz vlastitog doma otkrije ovaj povijesni grad.

Insider Travel Report prenio je objavu o novoj promotivnoj kampanji HTZ-a, a spomenut je i naš gastronomski specijalitet – štrukle, predstavljen u sklopu gastronomske kampanje UNWTO-a, dok je Travel Pulse predstavio europske dvorce koji se mogu virtualno pogledati u „rekonstruiranom“ obliku. Posebno je istaknut stari grad Samobor, koji se nalazi nadomak današnjeg Samobora, a nastao je u 13. stoljeću.


VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednicaThe Luxury Lifestyle MagazineInsider Travel Report
Povezano