Evo koja je najčešća greška u njezi kože koju radimo zimi

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 17.01.2022.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Pravilna njega kože lica izuzetno je bitna za njezino zdravlje i mladenački izgled, zato smo izdvojili najčešću grešku koju radimo i koju bismo trebali izbjegavati.

Sigurni smo da se u vašoj kozmetičkoj torbici može naći pregršt beauty proizvoda za njegu lica kojima se redovito služite. Ipak, svima nam se gotovo uvijek potkradu poneke greške zbog kojih izostaju željeni rezultati njege, zato smo izdvojili jednu od najčešćih koju radimo zimi, o kojoj biste svakako trebali voditi računa. Radi se o korištenju kreme sa zaštitnim faktorom i u zimskim mjesecima.

Iako su zimi temperature niske, štetne UV-zrake su i dalje prisutne, a one narušuju zdravlje kože i ubrzavaju njezino starenje. Svojoj biste njezi svakako trebali dodati jednu hidratantnu kremu sa zaštitnim UV-faktorom, ili barem koristiti tekući puder čija formula sadrži zaštitni faktor. Iako razliku na koži nećete primijetiti odmah, dugoročno će vam se isplatiti. 

U nastavku smo izdvojili pet najboljih krema sa zaštitnim faktorom koje morate isprobati.

1. Bioderma - Hydrabio Perfecteur SPF 30


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


2. Vichy - Slow Age SPF 30


Foto: Vichy

Foto: Vichy


3. CeraVe - Facial Moisturising Lotion SPF 25


Foto: CeraVe

Foto: CeraVe


4. La Roche-Posay - Effaclar DUO SPF 30


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posay


5. Estée Lauder - DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant SPF 15


Foto: Estée Lauder

Foto: Estée LauderVIŠE O TEMAMABiodermaVichyCeraVeLa Roche-PosayEstee Lauderkreme za licehidratantne kremekreme sa zaštitnim faktorom
Povezano