Evo kako zvuče Jelena Rozga i Matija Cvek

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.09.2022.

0

Foto: Petar Vilović Krajačić

Foto: Petar Vilović Krajačić

Kod odabira pjesama Jelena se vodila kao i uvijek i u svemu svojim srcem, pa je i naslov albuma 'Minut srca mog' simboličan osvrt na njen veliki hit iz 1996. godine

Već neko vrijeme publika Jelene Rozge s nestrpljenjem očekuje njen sljedeći nastup, a mnogi su primijetili da je ne viđaju ni na društvenim događanjima, na kojima je uvijek rado viđena gošća.

Mjesecima je jedna od naših najpopularnijih pjevačica „zatvorena“ u studiju gdje vrlo koncentrirano i studiozno radi na nečem što bi drugi nazvali projektom, a Jelena ostvarenjem sna. Naime, uskoro će na radost mnogih koji njene pjesme ne vole samo slušati, već i pjevati, na svjetlo dana izaći album 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.

Kod odabira pjesama Jelena se vodila kao i uvijek i u svemu svojim srcem, pa je i naslov albuma "Minut srca mog" simboličan osvrt na njen veliki hit iz 1996. godine. Ovaj je album Jelena napravila sebi za dušu, ali i kao poklon svojoj publici u nadi da će iskrenu emociju koja je vodi i ovog puta prepoznati oni koji srcem vide.Osjećajem za kojeg kaže da je nikad ne prevari, vodila se i kod odabira suradnika, pa je na ovom putu u stopu prati njen suradnik, producent Srđan Sekulović – Skansi koji je napravio aranžmane za novi album, a prva pjesma koja je upravo danas u podne predstavljena na Jelninom youtube kanalu , obrada je hita „Zar je ljubav spala na to“ koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta. Sudbina je ovog puta odredila da s njom ovaj duet otpjeva karizmatični Matija Cvek, jedan od trenutačno najpopularnijih mladih pjevača, sjajnog vokala i energije.

Još je jedan izazov pred Jelenom i njenim timom. Očekuje je velika turneja pod istim nazivom kao i album, „Minut srca mog“ u sklopu koje će se održati i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 17. prosinca, a 11. veljače 2023. ova će omiljena Splićanka, 12 godina nakon što je kao prva glazbenica rasprodala Spaladium Arenu, održati spektakularan koncert kao poklon gradu u kojem je počela divna priča o ljubavi jedne žene i njene publike


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaMatija Cvek
Povezano