Evo kako urediti veliki vanjski prostor

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.06.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Uz pomoć tepiha, podnih obloga, rasvjete, paravana i paviljona, vaš vanjski prostor može funkcionirati kao prostorija unutar prostorije

U velikom vanjskom prostoru postoje brojne mogućnosti. Kako biste solakšali potragu i uštedjeli vrijeme, preporučamo vam da razmislite o svom omiljenom kutku unutar doma. Zašto je tako udoban i funkcionalan? Pokušajte što više njegovih kvaliteta prenijeti na svoj vanjski prostor uz savjete iz Ikee.

Odaberite središnji dio vanjskog prostora

Prvo odaberite i postavite svoj najveći namještaj – poput modularne sofe ili blagovaonskog stola. Tako ćete znati da za njega sigurno ima mjesta. Nakon toga uredite prostor oko njega.

Uredite prostor za aktivnosti

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Postavite svoj namještaj u zone za opuštanje, jelo, kuhanje, igru, itd. Uz pomoć tepiha, podnih obloga, rasvjete, paravana i paviljona, vaš vanjski prostor može funkcionirati kao prostorija unutar prostorije.

Neka se svi osjećaju kao kod kuće

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Dajte svojoj obitelji i gostima da biraju što žele. Stavite im na raspolaganje razne vrste rješenja za sjedenje, jastuka i rješenja za odlaganje njihovih stvari. Ne zaboravite da trebate i rješenja za djecu.

Držite stvari nadohvat ruke

Ne tratite vrijeme na šetnje po stvari u svoj dom. Regali, klupe za odlaganje, elementi, kutije i kuke idealno su rješenje za odlaganje posuđa za posluživanje, jastuka, igračaka i još mnogo toga.

VIŠE O TEMAMAterasebalkoniIkeavanjski namještaj
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se