Evo kako odabrati savršenu nude nijansu ruža za svoj ten (+5 najboljih)

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 07.09.2022.

0

Odlični nude ruževi za jesen 2022.

Odlični nude ruževi za jesen 2022.

Odabrati savršenu nude nijansu ruža nije nimalo lak zadatak, zato vam donosimo ključne stvari na koje trebate obratiti pozornost i pet odličnih ruževa.

Kao i crveni ruž za usne, nude ruževi su vječni beauty klasik koji biste svakako trebali imati u svojoj kozmetičkoj torbici, no izabrati onu savršenu nijansu nije uvijek lak zadatak. Prije svega, važno je obratiti pozornost na boju svoga tena. Onima jako svijetle puti bolje će pristajati svijetle nijanse, a tamnijem, logično, tamne nijanse. Također je važno dobro odabrati podton ruža pa će ženama svijetlog tena puno bolje pristajati hladni podtonovi u ružičastim nijansama, a onima tamnije puti topli podtonovi u smeđim i bež nijansama.

Također, pripazite da ti podtonovi ne budu prejaki i intenzivni jer se u tom slučaju više ne radi o nude ružu, već o jednostavno ružičastom ili smeđem i slično. Nakon što se odabrali savršenu nijansu nude ruža, usne možete prije nanošenja i obrubiti olovkom za usne za posebno glamurozan i zavodljiv izgled usana. U nastavku smo izdvojili pet najprodavanijih nude ruževa koje svakako morate isprobati i koji vas sigurno neće razočarati svojom izdržljivošću i pigmentacijom.

1. MAC - Mini lipstick; nijansa Twig


Foto: MAC

Foto: MAC


2. Rimmel - Lasting Finish Nude By Kate; nijansa 48 4 g


Foto: Rimmel

Foto: Rimmel


3. Nyx - Shout Loud; nijansa Cali


Foto: Nyx

Foto: Nyx


4. Catrice - Matt Pro Ink Non-Transfer; nijansa Trust in Me


Foto: Catrice

Foto: Catrice


5. Maybelline - Color Sensational Ultimatte Slim; nijansa More Buff


Foto: Maybelline

Foto: MaybellineVIŠE O TEMAMAMacRimmelNyxCatriceMaybellineruževiruževi za usnenude ruževi
Povezano