Kako odabrati maskaru za svoj tip trepavica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 07.02.2020.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Kao i kod drugih beauty proizvoda, prilikom odabira maskare iznimno je važno pronaći onu koja najbolje odgovara vašim trepavicama

Maskara je jedan od najpopularnijih beauty proizvoda koji malo koja žena preskače u svojoj make-up rutini. Samo jedan premaz ovog proizvoda ističe i otvara oči te stvara senzualan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Maskara je neizostavan dio svakog make-upa - od onog prirodnog svakodnevnog do glamuroznog večernjeg, stoga je izuzetno važno odabrati onu koja najbolje odgovara vašem tipu trepavica.
Pronaći savršeni proizvod može biti pravi izazov budući da u trgovinama postoji bezbroj različitih formula te aplikatora koji izbor čine gotovo nemogućim. Ako niste sigurni kako odbrazti savršenu maskaru, ovo je članak za vas jer vam donosimo glavne savjete koji će vam pomoći da napokon dođete do trepavica o kakvima ste oduvijek sanjali!

1. Kratke trepavice

Ako su vaše trepavice kratke, potrebna vam je maskara čija formula daje efekt dužine. Osim toga, najbolji rezultat postić ćete s uskom četkicom gustih dlačica koja će besprijekorno obuhvatiti svaku trepavicu i dati im potrebnu dužinu i volumen.

2. Duge trepavice

Ako ste jedna od sretnica koje imaju prirodno dugačke trepavice, potrebna vam je maskara čija je formula najbolja za uvijanje trepavica. Odaberite onu maskaru koja ima zaobljenu četkicu jer će ona najbolje uviti vaše trepavice i podići ih za glamurozan izgled i senzualan pogled.

3. Rijetke trepavice

Ukoliko imate rijetke trepavice, za vas je maskara koja daje intenzivan volumen. Tražite onu maskaru koja ima veliku i gustu četkicu koja može nanijeti puno proizvoda, jer više proizvoda znači i više volumena.

VIŠE O TEMAMAMaskaremake-upmake-up savjeti
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se