Evo kako očistiti bijele tenisice, izgledat će kao nove

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 05.06.2020.

0

Screenshot, YouTube

Screenshot, YouTube

Prije nego što zbog silne prljavštine odustanete od svog omiljenih para bijelih tenisica, isprobajte i ovu metodu

Bijele tenisice su modna ikona, klasik, komad za vječnost, a posljednjih sezona naprosto su nezamjenjive. Potvrđuje to i zagrebačka špica, na kojoj već u prvim proljetnim danima primat preuzimaju upravo one. Bijele tenisice. Svih oblika.

No, iako su u modnom smislu nepogrešive jer se savršeno uklapaju u sve kombinacije, i dobro prolaze u baš svim dijelovima dana i prigodama, bijele tenisice brzo se prljaju i zbog toga gube dio svog sjaja. Vječni problem - kako ih efektno očistiti u vratiti u 'izborno' stanje - enigma je koju na različite načine, i različitim metodama, pokušavaju riješiti zvijezde YouTubea.

Prije nego što zbog silne prljavštine odustanete od svog omiljenih para bijelih tenisica, isprobajte i ovu metodu. Faith Chappelle, zvijezda YouTubea, u hit-videu koji je pregledalo više od pola milijuna ljudi, uspjela je svojim starim, blatnjavim bijelim tenisicama vratiti sjaj uz pomoć paste za zube. Prije toga, tenisice je uronila u toplu vodu te dodala malo deterdženta za rublje. Za bolji rezultat, nakon toga koristite pastu za izbjeljivanje zubi. Rezultat neće izostati, bar ako je suditi po njenom videu.Nakon cijelog procesa, Faith je tenisice potopila u kantu s izbjeljivačem, i tamo ih ostavila šest sati, a zatim ih je oprala u perilici


VIŠE O TEMAMAtenisiceFaith Chappellebijele tenisicemodni savjetimodni trikovi
Povezano