Evo kako izgledaju najtraženije hlače iz Massimo Duttija

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.04.2023.

0

Foto: Massimo Dutti

Foto: Massimo Dutti

Kremastobijele zvonolike traperice visokog struka najprodavanije su hlače iz nove, proljetno-ljetne kolekcije mnogima dragog brenda Massimo Dutti

Massimo Dutti je pripremio tradicionalno bogatu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2023. Kolekciju koja vrvi komadima koji spajaju vruće trendove i bezvremensku klasiku na najbolji mogući način. A ako se pitate što se iz cijele zbirke najbolje prodaje, odgovor bi vas mogao (bar malo) iznenaditi. Listu bestselera predvode jedan kupaći kostim, jedna košulja i - jedne jako popularne hlače.

O kupaćim kostimima i košuljama u nekoj od narednih epizoda, a sad se okrećemo hlačama koje su Duttijeva apsolutna zvijezda proljeća. I nije riječ o vrištećem komadu nego o nenametljivom modelu traperica pogodnom 'za svaki dan'.

Najprodavanije Massimo Dutti hlače su zvonolike traperice visokog struka u kremastobijelom izdanju. Riječ je o ugodnom i udobnom modelu izrađenom od 100% pamuka s efektom pohabanog donjeg ruba koji je dostupan po (za standarde Massimo Duttija prilično ugodnoj) cijeni od 59,95 eura (451,69 kuna).

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Sviđaju li se i vama?


VIŠE O TEMAMAhlačeMassimo Duttitrapericeženske trapericezvonolike trapericetraperice visokog struka
Povezano