Evo kako do sjajne i njegovane kose, kao s reklame

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.05.2022.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Preporuka je ne prati kosu svakodnevno raznim šamponima, to će samo dovesti do dodatnog zasićenja i otežavanja

Svi volimo imati lijepu kosu, ali njezino stiliziranje nam često zadaje glavobolje. Osim samog stiliziranja, ono što je iznimno važno je pravilna i dubinska njega. Kada je kosa u pravim rukama, tada nema straha. Kontinuiran odlazak na tretmane vlasišta i samo korištenje kvalitetnih i odabranih proizvoda, beživotnu i iscrpljenu kosu – vraća u život. Ljeto samo što nije i koliko god ga volimo, to je vrijeme kada je kosa dodatno izložena suncu i soli. Preporuka je ne prati kosu svakodnevno raznim šamponima, to će samo dovesti do dodatnog zasićenja i otežavanja.

Već dobro poznato mjesto koje je ujedno i raj za kosu, ali i kožu i nokte, poznato po svom holističkom pristupu – Kalmar Hair & Skin Boutique, oduševljava klijente svojim radom. Upravo neki od radova, donosimo u nastavku.

Prije bilo kakve koloracije, odlično je nanijeti Metal Detox koji neutralizira metale unutar vlasi i divno čisti kosu. Stručnjaci za kosu iz Kalmar salona, u dogovoru s klijenticom odabrali su L'Oréal Dia Light preljev, a nakon samog preljeva kosu su osvježili legendarnim Kérastase Fusio Dose tretmanom, koji dubinski hrani i obnavlja kosu. Kada je došlo vrijeme za stajling kose, Ibiza četke, jedne od najboljih na tržištu, dodatno su obogatile samu frizuru, a linija koja je korištena u ovom slučaju, specijalizirana je isključivo za plavuše. Opće je poznato da je ponekad teško održavati plavu kosu, pogotovo onu savršenu nijansu koju toliko želimo. Upravo zato je važno poslušati savjete stručnjaka koji će je uvijek iznova učiniti savršeno prirodnom i njegovanom.

Kosa nakon njege i tretmana

Kosa nakon njege i tretmana

Kada je riječ o beživotnoj kosi kojoj želimo vratiti izgubljen sjaj, tu se mnogi mogu pronaći. Spas za suhu kosu kojoj je potrebna brza i efikasna njega je tretman K water, nakon čije prve primjene kosa postaje sjajna i baršunasta, a kako bi kosa bila savršeno ravna, u pomoć priskače Steampod pegla, prije čije upotrebe je obavezno korištenje zaštitne kreme i na kraju seruma za vrhove.

Inače, Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, a to znači samo jedno – u Kalmaru postoji tretman za svaku klijenticu i klijenta.


VIŠE O TEMAMAnjega kose
Povezano